Voordelen ABB certificering

STOLK houdt motoren en generatoren in bedrijf  

STOLK Transmission Services is door ABB geautoriseerd als ABB Value Provider. Daarmee is STOLK onderdeel van het wereldwijde netwerk dat er voor zorgt dat ABB motoren en generatoren optimaal blijven presteren.  

Servicepartner

Als geautoriseerd ABB Value Provider maakt STOLK internationale ABB servicediensten lokaal beschikbaar. STOLK servicetechnici gebruiken uitsluitend originele onderdelen en fabrieksprocedures, zodat de hoge fabrieksstandaard van ABB intact blijft. De uitgebreide werkplaatsfaciliteiten voldoen uiteraard aan de ABB standaard, zodat gereedschappen en meetapparatuur ook aan de hoogste eisen voldoen.

ABB Value Providers Program

Doordat STOLK is opgenomen in het ABB Value Providers Program is er toegang tot alle product en ontwikkelingsinformatie binnen de ABB organisatie. Daardoor kunnen de STOLK vakspecialisten klanten altijd van de juiste informatie en service voorzien. Ook als een aandrijving kapot is of vervangen moet worden door een versie met een hoger rendement selecteert STOLK samen met de klant de juiste ABB motor of reductor.

ABB authorized Service Provider Certificate

De digitale toekomst

Een belangrijke ontwikkeling binnen het ABB Value Provider Program is de smart sensor van ABB. Met de ABB Ability™ Smart Sensor kan STOLK de toestand van motoren van een afstand monitoren. De sensor waarschuwt op het juiste moment wanneer het tijd is voor actie. Afwijkingen kunnen vroegtijdig worden gesignaleerd, zodat herstelwerkzaamheden te plannen zijn. Zeker voor ATEX-motoren kan monitoring de veiligheid verhogen en efficiëntie verbeteren. Zowel nieuwe als bestaande motoren kunnen eenvoudig uitgerust worden met een Smart Sensor, waarmee de ABB motoren voldoen aan de uitgangspunten van Industrie 4.0.

Motoren en generatoren

STOLK treedt op als servicepartner voor alle ABB kooianker inductiemotoren en generatoren tot bouwgrootte IEC 450 oftewel een vermogen van 355kW. Originele onderdelen en fabrieksprocedures vormen de basis voor onderhoud, reparaties, wikkelen en vervangingen. Zo garandeert STOLK de continuïteit van machines en productieprocessen.

ATEX-certificaat

Bij motoren en generatoren geschikt voor gebruik in explosieve atmosferen ligt de lat wat betreft voorschriften en nauwkeurigheid hoog. Met een internationaal erkend IECEx 05 certificaat tonen de STOLK specialisten hun vakbekwaamheid aan op het gebied van elektrotechnische explosieveiligheid. Als service partner beschikt STOLK ook over een ABB ATEX-certificering. Onder het ABB ATEX certificaat vallen ABB producten in de volgende explosieveilige groepen; drukvaste (d/de), stofvrije (t), verhoogde veiligheid (eb) en vonkvrije (ec) motoren. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit en zal ook na een juiste reparatie of revisie gewaarborgd blijven.

 

ABB Value Provider

De kracht van service

ABB is blij met partners zoals STOLK, omdat de juiste kennis en vaardigheden helpen om de continuïteit te garanderen. Zelfs als de werkzaamheden wat complexer zijn of er een tijdsdruk op staat. Stolk Transmission Services staat ook met de 24 uurs servicedienst voor u klaar!