Vervanging

Vervanging defecte aandrijfcomponenten

Soms is reparatie niet meer rendebal en is vervanging bedrijfseconomisch gezien goedkoper. U kunt dan rekenen op de grote voorraadpositie van STOLK Services en kennis van de aandrijfmarkt in geval STOLK Services het aandrijfcomponent niet haar leveringsprogramma heeft.

Merkonafhankelijk

Indien het niet meer rendabel is om onderdelen van of het gehele aandrijfcomponent te reviseren dan beschikt STOLK Services over een grote voorraadpositie van courante aandrijfcomponenten. STOLK Services is merkonafhankelijk en werkt nauw samen met diverse aandrijffabrikanten. Door de gedegen en langdurige kennis van de markt kan STOLK Services snel het juiste component voor u verzorgen tegen en concurrerende prijs.

Refitten

Het vervangen van verouderde aandrijfcomponenten en besturingselektronica op bestaande installaties door ‘state of the art’-technologie, zodat uw oude installatie een “tweede leven” krijgt. Door de grote diversiteit aandrijf producten en kennis binnen de Stokvis groep kan Stolk voor een refit voor het merendeel binnen de eigen groep terecht, dit garandeert en verstevigt het ons “one stop shop concept”. Tevens zal door de korte leverlijnen de refit of ombouw zeer competitief en snel kunnen worden uitgevoerd.

Maatwerk

Is een “tweede leven” voor uw installatie of machine geen optie meer, dan zoekt STOLK Services samen met u naar een passende maatwerk-oplossing teneinde de continuïteit van uw productieproces te kunnen garanderen. STOLK Services maakt namelijk deel uit van de Stokvis groep. Een holding waar ook de gerenommeerde aandrijfhuizen als Elsto Drives & Control, Elsto Noord, EMCE, EBD Techniek en Boekholt Transmissions toe behoren, evenals Machinefabriek Veldman. Al deze ondernemingen staan dagelijks voor de uitdaging om omvangrijke turnkey projecten te realiseren voor zeer uiteenlopende sectoren. Daarbij gebruik makend van het omvangrijke assortiment elektromechanische aandrijfcomponenten en besturingselektronica, dat grotendeels standaard op voorraad ligt.