Samenwerking

Samenwerkingsverbanden met specialistische bedrijven

De ervaring en vakkennis van onder andere STS komt voort uit een samenwerkingsverband van de bekende reparatie- en servicebedrijven SELLON, TROOST Mechanical Services en STOLK Services. Doordat de kracht en flexibiliteit van deze bedrijven gecombineerd is, bent u verzekerd van gedegen expertise bij werktuigbouwkundig onderhoud en modificatie aan procesinstallaties. Dit kan zowel ad hoc als turn key.

Uw voordelen

  • Eén aanspreekpunt: de totale coördinatie van onderhoud en revisie nemen wij van u over. U hebt één contactpersoon en u ontvangt indien gewenst één factuur! Kortom; overzichtelijk en zeer korte communicatielijnen.
  • U beschikt over een maximum aan flexibiliteit: als het nodig is (tijdens stops bijvoorbeeld) vullen wij uw behoefte aan vakmensen in; evenzo gemakkelijk “downsizen” we naar de normale onderhoudsbezetting.
  • De tarieven zijn scherp: een wereldklasse aan vakmanschap tegen tarieven die horen bij gespecialiseerde partners met een vlakke organisatiestructuur. Het ontbreken van de overhead van grote organisaties, komt de daadkracht ten goede en houdt onze prijzen scherp.

SELLON Moerdijk

Sellon Moerdijk is gespecialiseerd in het verminderen van onderhoudskosten door de betrouwbaarheid van apparatuur waarin afdichtingen een cruciale rol spelen te verhogen. De betrouwbaarheid van de afdichting is veelal bepalend voor de mate waarin het onderhoudsbudget wordt aangesproken.

Pompen, roerwerken, mixers, hydraulische en pneumatische cilinders worden in een grote verscheidenheid in de werkplaats te Moerdijk of op locatie gerepareerd, onderhouden of verbeterd.

TROOST Mechanical Services

Troost Mechanical Services, met vestigingen in Moerdijk, Middelburg, Rotterdam en Terneuzen, staat als all-round mechanisch onderhoudsbedrijf bekend om haar flexibele en betrouwbare diensten voor de industrie in Zuidwest Nederland en Antwerpen.

Het bedrijf voert dagelijks onderhoud uit aan procesinstallaties, evenals projecten op het gebied van piping, rotating, revisie en structural. Werkplaatsen voor prefab, verspaning en revisie maken de dienstverlening van Troost compleet. Met zo’n 1500 technisch opgeleide specialisten leveren zij maatwerk, indien gewenst 24 uur per dag en 7 dagen in de week.