ATEX

ATEX reparatie en onderhoud

Uniek in de markt

STOLK Services is volledig ATEX gecertificeerd voor het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan aandrijfcomponenten van alle fabrikanten. Deze unieke certificering stelt STOLK services in staat om met alle geldende richtlijnen en veiligheidsvoorschriften bestaande motoren, vertragingen en componenten te repareren / reviseren met behoud van certificaat. Veelal voorkomt reparatie dure vervanging van aandrijfcomponenten die technisch en economisch gezien nog lange tijd ingezet kunnen worden.

Langdurige productiestilstand

ATEX producten worden kleinschalig geproduceerd waardoor deze vaak niet uit voorraad leverbaar zijn. Bij een productiestilstand kan dit tot grote economische schade lijden. Met de gecertificeerde reparatie mogelijkheden kan deze stilstand tot een minimum beperkt blijven.

Sales

STOLK Services is merkonafhankelijk en werkt nauw samen met grote aandrijfhuizen. Mocht uw ATEX gecertificeerde aandrijfcomponent om technische reden niet reparabel zijn dan kunt u erop vertrouwen dat met jarenlange marktkennis snel een vervangend product voor u gevonden wordt tegen een marktconforme prijs.