Certificeringen

Certificeringen

ATEX

STOLK services behoort tot de selecte groep bedrijven die in Nederland internationaal gecertificeerd zijn voor ATEX reparaties en onderhoud. Deze exclusieve merk onafhankelijke DEKRA certificering stelt STOLK in staat om alle reparaties en onderhoud op aandrijftechnisch gebied uit te voeren met behoud van het originele ATEX certificaat.

ISO

Continuïteit in kwaliteit is voor veel bedrijven een speerpunt in de bedrijfsvoering. STOLK services borgt dit met ISO9001:2008 Lloyds certificering waarmee verzekerd is dat alle bedrijfsprocessen optimaal uitgevoerd worden en geborgd zijn binnen onze organisatie.

VCA

Veilig werken is een vereiste en in het bijzonder voor werkzaamheden die on-site uitgevoerd worden. De servicemedewerkers van STOLK Services zijn VCA Lloyds gecertificeerd waarmee u erop kunt vertrouwen dat werkzaamheden veilig uitgevoerd worden.

Bedrijfscultuur

Bij een dienstverlenend bedrijf als STOLK Services zijn de mensen wellicht nog belangrijker dan de certificeringen zelf. Vanzelfsprekend dragen certificeringen er aan bij dat kwaliteit en kennis gewaarborgd en toetsbaar is, maar uiteindelijk is het vooral mensenwerk. De medewerkers van STOLK Services hebben klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan en zien dit als hun persoonlijk doel om dit zo goed mogelijk te bieden. Deze klantgerichte bedrijfscultuur is wellicht nog belangrijker dan alle certificeringen bij elkaar.